Luftgevärsskytte

  • 14 dec 2022
  • Cykel

image: Luftgevärsskytte

Möjlighet att testa på att skjuta luftgevärsskytte + cykel
(som skidskytte) men med cykel
 

Torsdagen den 29 dec så bjuder jag in till en kväll med lite luftgevärsskytte, min tanke är att vi framöver någon dag skall testa på att cykla mtb med fart för att med jämna mellanrum stanna till i vår fina klubbstuga ( Nätarns Skytteförening) för att skjuta luftgevär, som skidskytte men med cykel. En kul grej att försöka sammanföra en idrott med hög puls med en idrott med koncentration och låg puls. Men förmodligen är det en hel del av oss som aldrig provat på luftgevärsskytte så därför kör vi detta en kväll för att bekanta oss med gevär och måltavlor, vi passar på att fika lite och umgås. OM inga restriktioner stoppar oss så är tanken att vi kör torsdagen den 29 dec kl 18.00. Vi skjuter ca 2 serier ( 50 skott) samt fikar lite. Det kommer kosta 100kr per person.

För att jag ska få lite koll på hur många som kan vara intresserade så anmäl er här med en kommentar eller via sms till mig Jocke 0738320141 senast den 27 dec.

Man behöver inte känna sig tvingad att vara med på cykelskyttet om man är med nu, se detta som en kul kväll där ni testar luftgevär, fikar och umgås.

Välkomna

Mvh

Jocke