Information från triathlonsektionen

  • 7 jan 2023
  • Triathlon

Generell information inför 2023. Vi tar nu ut en extra simavgift, du får reda på vad som förväntas av dig som är medlem och lite mer information om våra träningspass fram till sommaren.

100 kr extra för simträningen 

Ni har redan fått utskick från IKHP med information och faktura av medlemsavgift. Denna medlemsavgift ger er tillgång till gym och möjlighet att träna i alla IKHPs sektioner (kan finnas extra avgift för viss typ av träning).  

Vi i triathlonsektionen kommer i år att lägga till en avgift för simträningen, dvs utöver medlemsavgiften som skickats ut tidigare kommer det även tas en avgift på 100 kr för simträningen för de över 18 år. Denna kommer faktureras i efterskott. 

Vill man inte delta i simträningen så behöver man inte betala dessa 100 kr. Vill påpeka att som medlem i IKHP ENDAST behöver betala 100 kr för att få fritt inträde till badet vid fyra tillfällen i veckan, varav tre tillfällen är med tränare på kanten. 

Förväntas när man är medlem 

Som medlem i IKHP triathlon förväntas att man ställer upp som funktionärer vid följande arrangemang: 

  • Axamo triathlon (varje onsdag hela sommaren) 
  • Vårruset (i början av maj) 
  • Våffelservering (26 mars och 16 april) 

Det är inte speciellt betungande uppgifter och hjälps vi alla åt blir det bara ett par gånger per person och år. 

Våra träningstider VT 2023 

Nytt för denna termin är att vi återigen samlas vid Piren kl 9 för distanscykling på lördagar. Detta pga att det varit väldigt få deltagare både från oss och Trifit under höstens cyklingar. Vid Piren samlas flertalet cyklister vilket ökar möjligheterna till sällskap. Det kommer också finnas möjlighet till egen simträning på söndagar. 

Simning  

Måndag 19-20:30 50 m bassäng med tränare 

Onsdag 19-20:30 50 m bassäng med tränare 

Fredag 6:30-7:30 25 m bassäng med tränare 

Söndag 15-16 50 m bassäng utan tränare 

Löpning 

Tisdag 18:00-19:00 Löpintervaller, Friaredalen, info i messenger-grupp 

Cykling 

Lördag 9:00 samling Piren