Information

Sommarfriidrottsskolan vänder sig till dig som är åldern 6-14 år och som är nyfiken på friidrott. Även du som redan provat på friidrotten men vill lära dig lite mer är välkommen.

Under veckan kommer du att få prova på de flesta av friidrottens grenar. Vi kommer visa både regler och teknik. Vi kommer också ha mycket lek och veckan avslutas med en annorlunda mångkamp.

Datum:              Alt 1:Vecka 25        17-20 juni (4 dagar) - Sandagymn.
                            Alt 2:Vecka 26        24-27 juni (4 dagar) – Råslätts IP
 
Tider:               10.00-14.00 vecka 25 på Sanda respektive vecka 26 på Råslätts IP.  

Plats:                Vecka 25 på Sandagymnasiets idrottsplats
                          Vecka 26 på Råslätts IP

Kostnad:            500:- för en vecka. För detta får du lekfull friidrottsträning blandat med andra aktiviteter. Alla deltagare får en t-shirt av funktionstyp och en medalj. Avgiften betalas samtidigt som anmälan. I år kommer vi inte erbjuda något mellanmål/lunch utan detta får man ta med sig själv (baseras på utvärderingar från tidigare år).

Ledare:             Ledare är föreningens aktiva i åldern 15-19 år som i sin tur får handledning från föreningens tränare.

Anmälan:           Vi vill ha anmälan senast 7 dagar innan respektive vecka. Det finns ett begränsat antal platser så ”först till kvarn…”. Anmälan görs här. Anmälan är komplett när avgiften betalats in. 

Information:       Behöver du mer information lämnas den av Anders Grönvall på telefon 070-952 47 94. Se även www.ikhp-friidrottsskola.se eller maila friidrott@ikhp.se .

Anmälan är bindande och återbetalnings sker endast i det fall friidrottsskolan blir inställd. 

Inbjudan (pdf)