Tävling

Tävlingsverksamheten är allt ifrån mindre lokala arrangemang som Ungdomsserien och Smålands ungdomscup (Pölder OL-Cup), till tävlingsresor i hela Sverige som O-ringen och Daladubbeln (patrullorientering för ungdomar). Vi deltar också på många stafetter och här är det också allt från stafetter i Småland som Lämmeltåget för de yngre, till 25-manna i Stockholm och Ungdomens 10-mila. Vårt mål är att alla våra ungdomar, oavsett ålder och nivå, är med på tävlingar och stafetter och deltager på sin nivå.

IKHPs gemensamma tävlingsprogram finns under fliken Tävling och i kalendern.  Här hittar du de viktigaste ungdomstävlingarna - individuellt och stafett. På dessa tävlingar kommer många av oss ungdomsledare finnas på plats för att hjälpa er. Hör av dig till någon av ungdomsledarna om du har frågor kring tävlingarna eller behöver hjälp att anmäla dig eller få skjuts. Tävlingsavgiften på de tävlingar som finns i tävlingsprogrammet bekostas av tränings- och tävlingsavgiften för ungdomar upp till och med 16 år.

I orienteringsförbundets folder Orientering för nybörjare kan du läsa mer om hur det går till på en orienteringstävling.

För anmälan till orienteringsevent används systemet Eventor. Instruktioner om hur man skaffar login och länk till Eventor hittar ni under Tävling.