Bli Cykelsponsor

Boka din plats
Med Martin Widfeldt, 070-270 66 09,  cykel@ikhp.se


Var med och stötta/sponsra vår verksamhet !

Nu är det dags för en ny avtals omgång ( 2 år) för att får synas på våra cykelklöder

 

Exempel på innehåll i de olika sponsorpaketen säsong 23/24
 

Synlig plats våra tävlingströjor >12000kr/år
Finnas med på våra tävlingströjor 8000 kr/år
Banderoll på stadion 7000kr/år
Vara med på ledartröjan vid vår tävling (MTB tour) 5000kr/årVi har flera olika sponsorpaket så har ni några frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till
Martin Widfeldt, 070-270 66 09,  cykel@ikhp.se


Mer om oss
Vi har en väl fungerande träningsverksamhet där merparten är barn och ungdomar men   vi satsar även på motionärsgrupper i anslutning till vår ordinarie träning där flera föräldrar hittat gemenskap och börjat cykla i skogen. Vi är ca 250 medlemmar.

Vi fortsätter att utveckla våra cykelspår på IKHP och det finns spår som passar nybörjaren till de som vill utmana sig rejält. Detta skapar otroligt goda förutsättningar för cykling för oss själva, men det är också tydligare att fler cykelturister söker sig till Huskvarnaberget för att utmana sig själva och cykla på våra fina cykelspår.

Varje år arrangerar vi minst en tävling och våra arrangemang är alltid väldigt uppskattade.
Vi strävar efter att utveckla vår tävling och just nu håller vi på att bygga en Världscup-bana då vi siktar på att arrangera större tävlingar och kanske även en Världscup framöver. Vi har ett väldigt bra samarbete med kommunen och Destination Jönköping.

- Den gångna säsongen var äntligen en säsong utan pandemi. Publiken var tillbaka på tävlingarna och vi fortsätter att vara framgångsrika med flera framskjutna placeringar och ett flertal SM medaljer. Vi är en av de största MTB klubbarna i Sverige och vi har deltagande i nästan samtliga tävlingsklasser vilket är imponerande.