Jukola/Venla 13-17/6

  • 25 jan 2024
  • Orientering-medlemsinfo

Fantastiska Jukola/Venla, i år i riktig drömterräng om man får tro de gamla kartorna. Berghällar, öppet och platt. Klubben åker givetvis på sedvanlig resa, info och anmälan i denna nyhet.

Ledare:
Christian T, Hanna P, Klas K

Att ta med:
Pass/giltig ID-handling, lakan, plastficka till träningen, extra utrustning som kompass och  extralampa (beroende på vilken sträcka du springer), ev matlåda för middag på torsdagen.

Resplan:
Samling Järnvägsparken vid Huskvarna AB 13/6 13.45. Avfärd 14.00. Inget större matstopp på vägen men möjligen snabbstopp. Båten avgår från Stadsgårdshammnen/tegelviken och där behöver incheckning med fordonen ske senast 19.00. således finns lite tid att inhandla mat om man inte har med sig egen matlåda för middagen. Det verkar finnas ett Coop ett par kvarter från terminalen.

Frukost på båten som sedan angör i Åbo 7.35 finsk tid. sedan är det drygt 4h bilresa till Kauhava där tävlingen arrangeras. vi räknar med lunchstopp på vägen eller vid ABC i Kauhava där vi även hämtar träningskartorna. Efter lunch installerar vi oss i boendet som är ett ganska centralt boende i skola (sovsalar med våningsängar som inte delas med andra klubbar). tag med egna lakan. Sedan blir det träning, eventuellt besök på arenan och middag som vi lagar själva på boendet.

Mer info om tävlingsdygnet kommer senare.

På söndag kan vi sova på boendet under förmiddag och fram till vi behöver åka mot åbo igen. Båten avgår 20.55 och är åter i Stockholm 06.30 svensk tid. sedan räknar vi med sedvanlig frukost på McDonalds Hallunda. Åter i Huskvarna måndag 17/6 ca kl 12.00.

Mer detaljerad info kommer framöver. På följande länk ser du vilka som anmält sig: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/20067

Lagen (10/6):

  Lag 1 Lag 2 Lag 3
1 Filip K Arvid C Albin K
2 Simon H Emil Ö Mattias Ö
3 Joar H Albin A Olle K
4 Martin D Andreas G Joakim H
5 Victor H Anton H Andreas K
6 Emil B Isak E Viktor G
7 Erik C Arvid N Jakob I
       
  Reserver:

Anders S, Emils L,
Christian T, Lukas G,
Viggo W

 
       
  Lag 1 Lag 2 Lag 3
1 Hilda HJ Ella P Minna P
2 Sara G Tova R Alice A
3 Tilda P Signe E Siri S
4 Annika S Tova O IdaE
       
  Reserver: Elin A