Inför SM i Mountainbike

  • 24 jun 2024
  • Cykel


Årets Nationella Mästerskap i MTB närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att anmäla sig, både individuellt och som klubb till stafetterna (XCR).
 


Det finns två stafetter, en för ungdomar (13-16 år) och en för junior/senior/master. I en stafett krävs ett lag och laget ska bestå av tre cyklister. I ungdomsstafetten får lagets totala ålder inte överstiga 43 år (flickors ålder räknas som 2 år yngre än vad de är) och i seniorstafetten måste en deltagare vara H-Jun, D-U23, D-Elit eller Mastercyklist.

Till årets XCR har styrelsen beslutat om två mål. I första hand vill vi anmäla ett lag som har så stor chans som möjligt att vinna tävlingen, därefter vill vi anmäla så många lag som möjligt. Detsamma gäller båda stafetterna då vi tycker oss ha goda chanser till dubbelseger.
För att anmäla ert intresse att delta, skicka ett mail till cykel@ikhp.se  med namn på cyklisten, cyklistens ålder och vilken klass cyklisten tävlar i om det handlar om seniorstafetten. eller ett sms till David 0738010177
Uttag och sammansättning av lag ansvaras för av David Eriksson.

Den vanliga anmälan görs på Sportiming, där Du också hittar all annan info