Välkommen Lena – IKHPs anläggningsutvecklare och Vårrusansvarig!

  • 15 feb 2023
  • Huvudnyhet

Vi kan med glädje meddela att Lena Siljhammar börjar hos oss måndagen den 20 februari som anläggningsutvecklare och Vårrusansvarig – Vi önskar henne varmt välkommen!

Vem är Lena Siljhammar?

Jag är inflyttad från Stockholm till Jönköping 1986 pga studier. Vättern gjorde att det blev just Jönköping. Tror att det är kräftan i mig som gör att vattnet alltid lockar. Detta avgörande i att det för 2 år sen blev flytt från Jönköping till Brunstorp och Solsidan. Paddleboarden utanför dörren gör att det under de varma månaderna ofta blir en tur ut på Vättern eller alternativt en tur i kanoten. Bad blir det året om.

Annars tillbringar jag gärna fritiden ute i skogen eller på vandring i trakten. Umgås gärna med vänner ute på golfbanan också. Yoga i kombination med styrketräning tycker jag är toppen och lite konditionsträning i någon form även om det var mer av den varan förr med mer löpning och racketsport. Älskar skidåkning både utför och på längden.

Mina föräldrar var från Norge, så har en stor del av hjärtat där och åker till detta vackra land ofta och umgås med släktingar.

Har två döttrar och har nyss blivit mormor. En ny dimension i livet och härligt med en ny familjemedlem.

Kommer senast från ITAB Shop Concept där jag jobbat i staben i 15 år som Group Coordinator/Accountant och varit sammankallande i en hälsoinspiratörsgrupp under åren.

Har en tioårig bakgrund i friskvårdbranschen och tre år i fastighetsbranschen.

Arbetat med unga och vuxna personer med handikapp.

Brinner för arbetet med människor, ge service i olika former och arbeta med olika projekt.

Ska bli så spännande att börja arbeta i IKHP, lära känna alla människor, få vara en del i denna fina förening och tillsammans ta denna anläggning in i en spännande framtid med allt vad det kan innebära.

Vi ses framöver!