25manna

  • 12 okt 2023
  • Orientering

image: 25manna

Full fart från start!

Årets 25manna gick av stapeln i terrängen runt friluftsområdet Lida söder om Tullinge.

Glädjande var att vi i år hade anmält tre lag, trots att vi redan från början saknade en hel del av våra elitlöpare, (pga utlandsstudier mm).

Och som alltid blir det en hel del ringade in i det sista till löpare då vi fick ett antal återbud under veckan innan, men efter mycket pusslande och trixande för att få ihop lagen stod vi där på startlinjen med tre slagkraftiga lag till slut.

I lagen ingick allt från ungdomar, elitlöpare, motionärer och elitveteraner till några som inte hade sprungit orientering så länge eller inte på några år.

Still going strong!

Efter många bra prestationer samt härliga kämpar- och enastående hjälteinsatser, tänker på Lante i förstalaget som haltade runt halva banan på ett ben efter att han hade trampat snett och skadat foten rejält illa, sprang våra lag in på följande placeringar.

Vem tar vad?

Förstalaget blev 15:e med mersmak och efter en tuff och jämn kamp mellan andra- och tredjelaget lyckades andralaget till slut ta hem seger i den interna IKHP-kampen genom att springa in som 62:a tätt följt av tredjelaget som slutligen placerade sig som 93:e lag ut av 340 st startande lag.

IKHP:s resultat på 25manna

Efter traditionell middag på lördagskvällen samt att ett gäng även åkte in till Stockholm för att lyssna på våran egen stand up-komiker Matte Ö avslutades helgen under söndagen med 25mannamedeln.

IKHP:s resultat på 25mannamedeln