Powerträning +60

  • 6 jan 2024
  • Friidrott

image: Powerträning +60

På onsdag den 10/1 kör vi igång den populär träningen för alla +60 igen. 

Det är Kålgårdsarenan som gäller klockan 11.00-12.00.

Träningsupplägg
Delar av träningarna sker i helgrupp såsom uppvärmning medan delmoment kan ske i mindre grupper. Vid träningarna kommer ledare visa övningarna i en tyngre/svårare variant, och någon annan i en lite lättare/enklare variant. Det kan vara att de som kan och vill springer och hoppar medan andra går och trampar på stället. Tillsammans med er deltagare hittar vi former så att alla är bekväma men ändå utvecklar sina fysiska förmågor. Ni kommer få varierad träning för hela kroppen och även få prova på lite friidrott.

Facebookgrupp – Veteranfriidrott i Jönköping
Viktig information kommer att mailas ut till alla men vi har även ha en Facebookgrupp där ni kan få inspiration och tips. Gå med i gruppen redan nu, sök på Veteranfriidrott i Jönköping.

Är du OK med att vara med på foton?
Vi kommer ta foton/filmer i samband med våra aktiviteter vilket kommer publiceras i lokala tidningar eller på klubbens och projektets Facebooksidor. Om du inte önskar vara med på bild så meddela oss ledare.

Det är ok att komma och prova på vid tre tillfällen, därefter behöver man bli medlem i IKHP, vilket man blir genom att klicka på "Skapa konto" längst upp på www.ikhp.se. 

För mer information går det bra att maila Anna Ek på anna@medicrehab.se .